Bobby

Ras
Shetlandsponny
Född
29 April 1988
Kön
Valack
Mankhöjd
87 cm.
Far
Janko
Mor
Lillibeth
Uppfödare
Lennart Södergren

 

När vår förra foderhäst Nobbe blev såld bestämde vi oss för att skaffa oss en äldre häst och mindre häst som inte behövde "jobba" så ofta eftersom vi inte har den tiden riktigt. (Det var av den anledningen so vi tyckte synd om Nobbe och att han förtjänade ett mer aktivt hem)
Jag satt många timmar framför datorn och letade bland annonser. Jag hittade några sycken som jag mailade till.
En del hade redan blivit sålda, men fick några svar på att hästarna fanns kvar. Bla annat två som det bara var några mil mellan.

Vi tog en tripp till Töreboda för att träffa Bobby som visade sig vara det vi letade efter. Vi föll pladaskt för hans trevliga personlighet och bestämde oss redan samma kväll att vi ville ha honom.

Han är en äldre shettis på endast 87 cm i mankhöjd som du kan göra i stort sätt vad som helst med. Lugn och väluppfostrad och tar inte strid med andra hästar. Han är inte nafsig eller en "rymmare"
Han är även inkörd och välutbildad i ridningen.
Han kan bl.a. göra galopp-ombyten!

Den 12 April 2007 hämtade vi honom och jag hoppas att han kommer att trivas här med både oss och vår retsamma häst Mister.

 

 

 

Vet du något om hans bakgrund eller kanske t.o.m. har ägt honom tidigare så vill vi gärna att du kontaktar oss. Vi vet inte så mycket om hans tidigare liv, då den förra ägaren bara hade haft honom några månader.
Vi vill även gärna ha kontakt med hans uppfödare.